SuperFB - Fenerbahçe Haber

Spor
BİLGİ
  • Lisans Ücretsiz
  • Boyut 4.72 MB
  • Sürüm 3.12.35
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici Sporx Development T.

SuperFB - Fenerbahçe Haber indir. Sağlık ve Fitness kategorisindeki bu uygulama iPhone içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Sarı lacivertliler hakkında son dakika haberleri, tüm spor branşlarındaki sarı kanaryalardan haberler, armaya gönül vermiş taraftarların gündem yorumlarını sen de SuperFB - Fenerbahçe Haber'den takip et. Sarı kanaryaya gönül vermiş ve takımı kendisinde önemli bir yere sahip olan arkadaşlar sarı kanarya ile ilgili güncel bilgileri kaçırmak istemeyeceklerdir. SuperFB kullanıcıları da kendi takımlarını uygulama sayesinde her an her yerde takip etme şansını elde edebiliyorlar.

SuperFB uygulaması İOS mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak sunulan kaliteli ve güncel bilgiler ile kendilerini daha donanımlı hale getirebilirler.  Fenerbahçe'nin ligdeki durumu, önceki maçı, sonraki maçı, rakiplerin durumu ve dahası da uygulamanın içerisinde sizlere sunuluyor. 

Fenerbahçe futbol takımının tüm resmi maçlarının an be an canlı metin anlatımı, kadrolar, olaylar mobil cihazınızda sizlerin elindedir. Facebook ile üyelik girişi yapabileceğiniz gibi uygulama üzerinden klasik üyelik gerçekleştirebilirsiniz. Fenerbahçe takımına ait haberleri favori olarak işaretleyebilir, daha sonra bu haberlerinize bu haberlere kolayca erişebilirsiniz. SuperFB'ye gerek internet sitesi, gerekse mobil uygulamalar üzerinden yaptığınız yorumları topluca görebilecek, yorum bıraktığınız habere kolayca geri dönebileceksiniz. 

SuperFB - Fenerbahçe Haber indir